Nieuws

Carola en Femke opgestart voor ET

Lucky Holsteins Carola 14 (v. Larson) en Lucky Holsteins Femke (v. Niagra) worden komende week opgestart voor ET. Carola is een dochter van JSB Carola 2, een volle zuster van de pas bij CRV doorgekomen Stouwdamshof Akron (v. Southland Manitas). Femke is de eigen dracht van Froukje 122, de moeder van CRV's InSire stier Lucky Soeverein. Ze werd in 2012 kampioen op de jongveekeuring in Gersloot, waar Carola 14 (foto) de tweede plaats in de rubriek kreeg.

VERKOCHT: Dempsey dekstier uit Hardwoodfamilie

Grote, ruim gebouwde, 15 maanden oude dekstier met aftamming Dempsey x Durham x Outside x Rudolph. Deze stier komt uit een sterke en fraaie Amerikaanse koefamilie: Hardwood Blissful. Zijn moeder is na het kalven verongelukt, op de foto de Buckye halfzus van de moeder. 

  

Nieuw bedrijfsbord

 

Ons nieuwe bedrijfsbord is klaar!! Aukje Labordus uit Gaastmeer heeft onze eigen stalkoningin Lucky Jonkvrouw vereeuwigd. Vooraan onze boerderij aan de IJkenweg staat dit prachtige visitekaartje van ons bedrijf!

Veel dank aan Aukje voor dit prachtig stukje vakwerk!

Nieuws uit Finland:  Juliana P Red

 

Uit Finland kregen we deze prachtige foto van Lucky LawnBoy Juliana P Red, geboren uit een embryo van Barendonk Emma (v. Classic) en Lawn Boy. Bijzonder is de rode kleur van Juliana aan haar achterbeen, afkomstig van haar (Ayrshire) draagmoeder. We wensen onze Finse vrienden veel succes bij het spoelen van Juliana!

In onze stal loopt een vol zusje van Juliana én een volle broer, die beiden ook hoornloos zijn!  Emma zelf gaat binnenkort droog en zal voor de vierde keer kalven!

Lucky Holsteins Imke algemeen kampioen kalverkeuring 'Ring Sud'

 

Lucky Holsteins Imke is op zaterdag 14 september 2013 uitgeroepen tot algemeen kampioen op de kalverkeuring Ring 'Súd Fryslan' in Gersloot. De Alexanderdochter uit Lucky Holsteins Iris VG-87 (v. Million) is een kleindochter van Lucky Jonkvrouw. Aan de hand van Franke werd Imke ook kampioen bij de jongere kalveren. Succes was er ook voor Bettie Altenburg, ze werd kampioen voorbrengen! Bettie deed dat samen met Lucky Holsteins Bettie (v. Fever), die werd geboren toen Bettie haar stageperiode bij Lucky Holsteins deed. Met dank aan Eric Elbers voor de mooie foto's!

Imke haalt reserve kampioenschap Veekeuring Fryslan 2013

 

Na het algemeen kampioenschap op de jongveekeuring in Gersloot heeft Lucky Holsteins Imke op donderdag 24 oktober het reserve kampioenschap gehaald op de Veekeuring Fryslan 2013. 

Carola excellent

 

JSB Carola 2 (v. Manitas) heeft van de inspecteurs 90 punten gekregen!

Video nieuwe stal Lucky Holsteins

Melkvee.nl maakte een mooie video  van onze stal. Let niet op de 'spraakwaterval' in beeld, maar geniet van de koeien die het heel goed naar hun zin hebben.